(053) 573 66 66

Innovaties

Onze dienstverlening onderhouden, ontwikkelen en uitbouwen, dat is ons doel. Zo beschikt TEHA als eerste bedrijf in Nederland over een volledig geautomatiseerde, door SKH-goedgekeurde, testfaciliteit. Op onze testbank kunnen we onze nieuwe en verbeterde producten aan uitgebreide praktijktesten onderwerpen. Hierdoor is TEHA in staat nieuwe innovaties volledig marktklaar te maken en kunnen we bovendien ons kwaliteitsniveau waarborgen.

Onze producten worden met zorg ontwikkeld en geproduceerd. Daarin speelt productengineering een belangrijke rol. TEHA is echter ook continu actief in het ontwikkelen van innovaties om de met zorg geproduceerde kozijnen en deuren zonder beschadigingen te kunnen transporteren en zonder beschadigingen door de ruwbouw te laten komen. Want hoe minder beschadigd, des te minder hersteld hoeft te worden. Kortom: hoe beter de kwaliteit, des te duurzamer is het eindresultaat. En daar is nu juist alles om begonnen: optimale duurzaamheid.

De innovaties van TEHA onderstrepen dat wij staan voor een hoog kwaliteitsniveau van producten en dienstverlening:

TEHA SafefixTEHA SafeFix
Ter voorkoming van het ontstellen en beschadigen van deuren tijdens transport en bouw te voorkomen. KlikĀ hiervoor meer informatie.

 

TEHA DryClickTEHA DryClick
Ter verhoging van de duurzaamheid van houten kozijnen en vrijwaring capillair vocht in gebruikssituatie van onderdorpels. Klik hier voor meer informatie.

 

TEHA Houten KozijnbeschermingTEHA Houten Kozijnbescherming
Ter bescherming van houten kozijnen en de laklagen tijdens de bouw. Met een rubberen pees wordt de beschermingsfolie eenvoudig vastgezet op het kozijn. Dus zonder nietjes of spijkers. Klik hier voor meer informatie.

 

TEHA Kunststof KozijnbeschermingTEHA Kunststof Kozijnbescherming
Ter bescherming van kunststof kozijnen tijdens de bouw. Met beschermingsfolie aan de binnenzijde van het kunststof kozijn en kartonnen afdekkappen op de liggende delen. Klik hier voor meer informatie.

 

TEHA ImageDoorTEHA ImageDoor
Een Unieke combinatie van de technische voordelen van een kunststof deur met de esthetische aspecten van een fraaie houten deur. Klik hier voor meer informatie.

 

TEHA SnelmontageTEHA Snelmontage
Een snelle renovatiemethode voor kunststof kozijnen. Door de kunststof kozijnen al in de fabriek te voorzien van beglazing kan op de bouwplaats veel sneller en arbo-vriendelijker gewerkt worden. Hierdoor onstaat minder overlast voor monteur en bewoner. Klik hier voor meer informatie.

In het Archief