(053) 573 66 66

Werkwijze

TEHA brengt meerwaarde in praktijk Door nauwgezet contact te houden met onze opdrachtgevers weten wij wat er leeft in de praktijk. Samen met onze partners ontwikkelen we vervolgens nieuwe concepten en producten waar de markt om vraagt. Dat is de meerwaarde, die al meer dan 75 jaar de constante hoge kwaliteit en duurzaamheid van onze producten garandeert.

Op onze mensen kunt u bouwen

De krachten bundelen om samen een doel te bereiken, dat is onze doelstelling. Als producent staan we dichtbij de praktijk, waardoor we een bron van praktijkkennis opgebouwd hebben. Maar ook als ontwikkelaar van nieuwe producten hebben we een schat aan kennis en ervaring opgedaan, zowel bezien vanuit de eisen die de markt stelt aan producten als vanuit de resultaten van onze afdeling productontwikkeling zelf.

Resultaten van onze eigen testbank, waar de nieuwe producten getoetst en gecertificeerd kunnen worden. Vanuit ons laboratorium, waar we vele mogelijkheden hebben om door én door te testen en te controleren; het optimaal aanbrengen van verfsystemen en optimaal kleurbehoud. Al met al kennis en ervaring die wij beschikbaar stellen aan onze opdrachtgevers. Deze bron van kennis maakt het mogelijk eventuele moeilijkheden binnen projecten al in een vroeg stadium te kunnen achterhalen én bestrijden. Zo komen we samen tot succesvolle oplossingen.

In het Archief