Bouwstraat 8 te Haaksbergen is een bedrijfsverzamelgebouw met inmiddels al 7 bedrijven liggend op een “A-locatie” op het moderne industrieterrein Het Stepelo te Haaksbergen. Het gebouw is direct zichtbaar vanaf de doorgaande weg van Haaksbergen naar de aansluiting op de A1 tussen Hengelo en Enschede. We bieden nette gemeubileerde kantoren te huur aan, voorzien van airco en een snelle glasvezelverbinding. Daarnaast kan er gebruik gemaakt worden van diverse vergaderruimtes, voorzien van beamer.  Tevens is het mogelijk eventueel benodigde opslagruimte te huren. Kantoren in verschillende afmetingen en prijsklassen verkrijgbaar. Professionele en warme uitstralingGezamenlijke entreeDiverse mogelijkheden voor starters/ zzp’ersUiterst representatieve kantoorruimtesSfeervolle presentatie & vergaderruimteGlasvezelverbindingVoldoende parkeergelegenheid Interesse? Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met Teha […]
Productiemedewerker die een brede en diepe kennis kan opbouwen van onze kunststof productie machines (bewerkingsstations, lasmachines). Ondersteuning geeft aan productverbetering, collega’s begeleid bij het oplossen van storingen, machineaansturing, productkwaliteitsverbetering. Niveau: MTS elektrotechniek, werktuigbouwkunde met 10 jaar ervaring in een productiebedrijf. Geintereseerd in werken bij TEHA. Soliciteer dan direct door een mail te sturen naar info@teha.nl, T.a.v. dhr. Platenkamp.
Project-engineer. Begeleid, bewaakt en het project van begin tot en met het eind. Niveau: HTS bouwkunde bij voorkeur constructief en sterkteberekeningen een pre. Geintereseerd in werken bij TEHA. Soliciteer dan direct door een mail te sturen naar info@teha.nl, T.a.v. dhr. Platenkamp.