TEHA levert kwalitatief hoogwaardige producten voor de bouwwereld, van enkelvoudige kozijnen tot complete binnenwanden en dak- en gevelelementen. De producten kenmerken zich door een optimale prijs/kwaliteitsverhouding.

Bij TEHA staat de opdrachtgever centraal en streven wij ernaar, om met onze kennis en ervaring, de wensen van de opdrachtgever te realiseren. Kennis en vakmanschap worden voortdurend bijgehouden en vergroot. Verdere automatisering moet leiden tot constantere en betere kwaliteit en efficiënter produceren.

TEHA heeft oog voor het milieu en personeel. Bij ons heerst een open- en prettige werksfeer. Ons motto is “Produceer zonder restafval”. Daarnaast wordt gewerkt in een schone en opgeruimde omgeving.

Door onze jarenlange ervaring heeft TEHA veel kennis opgebouwd. Zowel door ervaring uit de praktijk als vanuit de ontwikkeling van innovatieve technieken. Kennis die we continu onderhouden en uitbreiden, zodat we voorop kunnen blijven lopen in de markt. Als bouwpartner willen wij graag dé bron van kennis zijn en stellen onze expertise beschikbaar aan onze opdrachtgevers.

op onze mensen kunt u bouwen

De krachten bundelen om samen een doel te bereiken is onze doelstelling. Als producent staan we dichtbij de praktijk en onze mensen beschikken over een schat aan kennis en ervaring. Deze kennis en ervaring stellen wij beschikbaar aan onze opdrachtgevers. Samen komen wij tot succesvolle oplossingen en prachtige resultaten. Uw bouwwerk kan op onze mensen bouwen!


ONZE CERTIFICATEN

Al onze producten kunnen onder de volgende certificaten worden geleverd: